shumenonline.com
реклама

 

 


9 мъже споделят: Какво искат в спа
Китайско училище бойкотира татко с
Митничари нарязаха маратонки, флан
Отиде си бащата на детското кино Д

SHUMENONLINE.COM е най-бързо разрастващия се сайт за обяви от гр.Шумен и региона. Статистиките показват, че уникалните посещения в сайта нарастват с всеки изминал месец. За популяризирането на SHUMENONLINE.COM се използват съвременни методи – активна рекламна кампания в мрежата за търсене на Google и размяна на банери с партньорски интернет сайтове.

Защо SHUMENONLINE.COM е предпочитан от потребители?

•  Уникален и атрактивен дизайн;

•  Безплатно публикуване на обяви;

•  Публикуването на обяви не изисква регистрация;

•  Лесна и достъпна навигация;

•  Категоризиране на обявите по категории и подкатегории;

•  Търсене по ключови думи;

•  Публикуване на снимков материал към обявите;

•  Възможност за публикуване на VIP обяви.

Рекламното присъствие на страниците на SHUMENONLINE.COM се реализира на базата на банери с различна големина, разделени в 3 зони в зависимост от позицията, която заемат и съответно видимостта им от страна на посетителите на сайта. Банер рекламата се осъществява на ротационен принцип за всяка една от зоните. 
Банер зона: START
Състои се от една реклмна позиция, разположена в долната част на прозореца, в който се визуализират отделните обяви. Банер позицията е с големина 768х90 пиксела. Визуализацията на рекламните банери не е зависимо от категориите обяви, поради което банер зоната е с висока степен на видимост и рекламна честота.

 
Банер зона: CLASSIC
Състои се от две независими рекламни позиции, разположени под зоните, визуализиращи последните 10 обяви в секциите „Предлага” и „Търси”. Банер позициите са с големина 250х250 пиксела. Визуализацията на рекламите не е в зависимост от категориите обяви, което в допълнение видимостта на рекламната позиция при самото зареждане на сайта увеличава степента на видимост от страна на потребителите в сравнение с банер зона „START”.
Банер зона: SUPERB
Състои се от две рекламни позиции, разположени в горната дясна част на интернет сайта, непосредствено до главата. Банер позициите са с големина 180х150 пиксела. Рекламите са постоянно видими за потребителите на всички страници на сайта, което в съчетание с разположението на банер позиции в зоната, първо видима от страна на потребителите, е определящо за най-високата степен на видимост и рекламна честота, в сравнение с останалите 2 рекламни позиции
 

Рекламното присъствие на страниците на SHUMENONLINE.COM се реализира на базата на банери с големина 180х150 пиксела, разделени в 3 зони в зависимост от позицията, която заемат и съответно видимостта им от страна на посетителите на сайта. Банер рекламата се осъществява на ротационен принцип за всяка една от зоните.


Налице са преференциални цени за реклама при покупка на рекламна позиция за 3-месечен, 6-месечен или 12-месечен период:

 

Банер зона

Единична цена

Абонамент за 3 месеца

Абонамент за 6 месеца

Абонамент за 12 месеца

Банер зона: SUPERB

145 лв./месец

125 лв./месец

105 лв./месец

85 лв./месец

Банер зона: CLASSIC

125 лв./месец

105 лв./месец

85 лв./месец

65 лв./месец

Банер зона: START

105 лв./месец

85 лв./месец

65 лв./месец

45 лв./месец


* Посочените цени са крайни. ДДС не се начислява на основание чл. 113, ал. 9 от ЗДДС.
* Изработването на рекламния банер не е включено в цената.


При реклама и в другите онлайн издания за безплатни обяви – SOFIAONLINE.INFO , VARNAONLINE.INFO , PLOVDIVONLINE.INFO и BURGASONLINE.COM се ползват атрактивни отстъпки.